Dramaqueens och sociala medier

Vissa dagar pallar jag nästan inte att kolla på mitt Facebookflöde. Jag blir trött bara av att tänka på det. För jag har en del personer på Facebook som jag är vän med som jag visserligen gillar, men som verkligen är helt outrageous när de sätter igång. Det är så oerhörda känsloyttringar, men inte sällan är det även lite kryptiskt. Och är det något jag hatar så är det när det ska outas saker på sociala medier, vissa personer har verkligen inte fattat grejen med att ställa sig öga mot öga med den det gäller (eller messa för sjutton den det gäller!) i stället för att hinta och pika och greja i det offentliga rummet. Fan jag ogillar det så mycket!
 
VÅLDTA INTE MITT FLÖDE MED ERT JÄVLA SKIT!!! Har man problem med MIG kan man skriva till MIG. (Meaning, om du inte skriver till mig i PM att du finner mig hjärndöd så tänker jag inte lägga tid på att bemöta, fundera eller kolla på dina statusar. Tyvärr är det svårt att undgå vissa människors ständiga horande efter uppmärksamhet. Ja jag vet att jag kan "avfölja" men det vill jag inte heller göra.)
Det är totalt idiotiskt att inte ta tag i det med den som kan göra något åt saken. Man borde ha moodylock på Fejjan! Så de där värsta utfallen i ren ilska stoppas och vi andra "åskådare" slipper ta del av energislukande konflikter som inte ens rör oss egentligen. Och det jäkligaste av allt? Se nedan!
 
 
Just det! Skulle jag lägga upp såna saker skulle folk bli helt "vad håller du på med, vad är det för feeeel?".
 
Suck alltså.
 
Allmänt, Random, Så tycker jag | |
Upp