Skum smärtattack

Idag på jobbet blev det många skratt och en del allvar, jag jobbade med en person som jag inte ser så jätteofta, men gillar. Men precis i slutet innan sista uppgifterna så började det plötsligt hugga fruktansvärt runt vänster skulderblad, bara sådär. Jag är ju som jag är och det kändes helfånigt att nästan falla omkull av smärta, så jag skrattade som en tok! Samtidigt gjorde det superont, och vi konstaterade att det vore nog smart att inte cykla hem idag, för risken att få ett sånt där hugg skulle nog medföra en sväng ner i närmsta dike eller rakt ut i trafiken. Så sambon fick agera taxi när han kom från sitt jobb.
 
Väl hemma la jag mig och glodde på en favoritserie, The Good Doctor (Viaplay, man kan prova gratis i två veckor) och jag gissar att det var någon nerv som hamnat i kläm eller något, för med vila och försiktig stretching så försvann det som väl var.
 
Kvällsmaten blev pizza och därefter åkte sambon och shoppade lite småsaker, medan jag gick och rotade i potatisbadkaret i jakt på ev midsommarpotatis. Jag kan bara konstatera att nej, vi var för sena med att sätta potatisen så vi får vackert vänta till en bra bit efter midsommar med vår skörd. Jaja, det är inte hela världen. Tråkigare då att våra vänner som skulle komma i morgon kväll inte kan dyka upp pga att mannen cyklat omkull och skadat både revben och muskelfäste och därmed inte får köra bil (rörelserna gör att det inte kan läka) och han är den enda av dem med körkort. Trist som sjutton. Men vi får väl grilla lite i vår ensamhet det brukar ju gå bra det med. Tur att vi inte är såna som firar Midsommar med dunder och brak, utan vi har liksom bara kört lite grillning och extra godis och sen är det bra, så det är ganska lugnt ändå.
 
Det enda jag grämer mig över är att vi inte är hos släkten, för dels är det ju roligare med några fler människor runt sig ibland, och dels har några vänner tänkt ha grillning och midsommarritt/körning och DET vet jag är supermysigt. Men det kommer att kunna tas igen när jag är där nästa gång, det brukar gå bra :)
(Bilder nedan från tidigare sommarturer  och mysiga kvällar i hagen med dessa vänner. Ljuvliga minnen!)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: