Kvälllsshopping

Ikväll åkte sambon iväg till storstan och shoppade ett nytt vardagsrumsbord åt oss, eftersom vi nu gett bort det gamla. Jag har kollat och kollat jättelänge efter ett begagnat men det dyker aldrig upp vad jag vill ha, så nu kapitulerade jag och köpte ett nytt. Det blev ett runt den här gången, eftersom divanerna på soffan är olika långa. Min OCD tål inte att jag försöker ställa in ett kvadratiskt bord då, det kan jag säga.
Så ett sånt här blev det.
 
Jag passade också på när jag och en vän var ute, att fixa en liten fuskkamin som går på el ifrån Rusta. De har rea på dem just nu och vännen har länge önskat en så jag kände att jo, det ska hon få. I huset kommer jag att ha en större modell av kamin som man kan dekorera lite också, det är väl inte prio ETT kanske men det kommer att fixas relativt snart. För det har jag bestämt, haha.
 
På tal om huset.. de som bor där nu skrev en annons om att de ska ha "öppet hus" och sälja av saker som de inte får plats med när de flyttar.. bara en vecka innan vi ska in. Jättebra koncept, men jag blir lite "oj jösses, när ska ni hinna fixa så det blir TOMT då?" De har nämligen jättemycket prylar överallt.. Men det är inte mitt bekymmer ;)
 
Det är med skräckblandad förtjusning jag tänker på den här flytten kan jag säga, för det är sjukt mycket att göra, och en sån stor FÖRÄNDRING... det ska bli så skönt att få lite distans till grannar så ord kan inte göra det rättvisa. Jag är ingen arg person men jag avskyr vekligen de som bor runt oss just nu, sitter och festar varenda helg och bråkar på ena sidan, och på andra sidan kliver de upp vid 06 sju dagar i veckan-BARNEN bara, de vuxna sover vidare, och ungarna lever rövare och skränar som idioter. En liten aning tröttsamt.
Så egen trädgård och en liten distans till grannarna är nog det jag längtar efter mest av allt faktiskt. Och att få ett lite mer välvårdat hem. För här är det förjäkla skabbigt, fastän det har stor "myspotential" om det blir fixat.

Kommentera här: