Packa, rensa och lagen om alltings jävlighet

Idag tvättar jag kläder och detta genererade visst också att jag drabbades av rensa-garderob-lust bara sådär, så jag rotade runt i garderoben och ställde saker tillrätta-det var lite rörigt- och då hittade jag plötsligt BAKOM STRUMPORNA vetekudden som jag letat efter i två månader. Och som jag beställt en ny av, och t o m fått hem! Snacka om lagen om alltings jävlighet?!
Nåja. Den gamla får följa med på roadtrip imorgon, jag håller på att packa för att hälsa på i föräldrahemmet några dagar nämligen.
Jag insåg att HELA SOMMAREN har gått utan att jag varit där en sekund, senast var i påsk, och det har aldrig tidigare hänt, så även om det inte är så upphetsande att åka dit egentligen kanske-vi gör rätt lite, glor på tv, spelar på datorn, kanske åker och handlar lite osv-så är det ju ändå något annat än att vara hemma hela tiden.
Och så råkade några lediga dagar vara inplanerade för min strävsamma mor och mig samtidigt för ungefär första gången på hela sommaren, så vi bokade in detta för flera veckor sedan. Och så hände Knäet. Men det skiter vi i. Jag åker ändå. Kryckor och smärtstillande gör susen.
 
Jag skulle t o m kunna stanna längre om jag vill bara för att jag blivit halt, för egentligen skulle jag jobbat på onsdag, men nu blev det inte så, men jag åker nog hem då ändå. Men några sake ska jag hinna med innan jag åker hem. Dels ska vi åka på en liten bilträff i raggarbilen på ett jättemysigt ställe en kväll, och en dag ska vi åka till Örebro och shoppa loss lite. Lite inredning och sånt åtminstone. Med eller utan kryckor, haha.
Sen ska jag hoppa ner till Amaretto, en lokal inredningsbutik som brukar ha fina prylar. Jag har bestämt att hösten ska innebära ljus och mys i år, även om jag är nojjig som bara den över eld. Men i år ska det mysas å hör sen. Så då behövs lite ljus. I övrigt har jag ingen plan annat än att bara jäsa i soffan, det låter lagom ansträngande!!
Men då kanske det är bra om jag packar färdigt också... så jag får avrunda här!

Kommentera här: