Dagens stordåd!

Mamma är på besök, och därmed blir det lite gjort. Jag erkänner villigt att annars är vi ganska bra på att ta pauser. Men idag har vi grävt bort några döda buskar och småblommor ur vad som antagligen skulle vara en slags rabatt, men som var ganska kreativt utformat. Numera är det ganska raka linjer och lite mer struktur, och plattorna vid trappan har fått en uppfräschning med högtryckstvätten och ligger på fräsch sand. Slutligen har vi sått gräsfrö där det är jord utanför rabattkanten (som också är ny för dagen).
 
Vi har nämligen planen att framsidan är "sociala sidan" där man kan sitta och fika och sådär, medan baksidan får bli till odlingar och sånt. Då behövs lite struktur och ordning. Troligen köper vi lite rosenbuskar och planterar i rabatten som just nu är lite ödslig.
Sambon har lyckats klippa häckarna och rensa lite i garaget medan vi andra grävde bort döda buskar osv, så även där är det lite bättre nu än innan. Imorgon blir det en sväng till storstan för att reklamera lite dassiga jordgubbsplantor, första gången jag reklamerar sånt, haha.

Kommentera här: