Jippi sista dagen i Februari!

Hurra, månaden är slut och nu börjar flytt-nedräkningen på riktigt. Jag har printat ut och börjat möbler huset efter skalenliga planritningar, och spanar just nu efter en bäddsoffa och en "allrumssoffa" och i helgen skickar jag sambon att köpa tv-bänk för nu har jag jagat en viss typ i en månad utan framgång.
 
Nu är det snart dags!!

Minnesbild

Den här snabba mobilbilden från i höstas är en favorit för mig. Den fick lite skäll, "hur kan du släppa din lilla son med två stora schäfrar, det är totalt oansvarigt" och "varför har man grimma på hundarna, kan du inte hantera dem? Det är livsfarligt att låta ett BARN gå med dem med grimma!!"
 
Jag bara skrattar. Hallå, hundarna sitter, kopplen är inte långa, det är ingen i närheten, jag står två meter ifrån dem och de ha en bra lydnad. Vad är problemet? Jo, i många fall att folk faktiskt LETAR fel på saker och ting. Jag ser inte alls dessa saker. Jag ser min glada son med mina glada hundar på en mysig promenad i hösten och jag ser att det är fullt fokus på mig, så det finns inte så mycket att oja sig över. Tänk vad olika det kan vara beroende på hur man väljer att kolla på saker och ting? :) 
 
 

Reflektion

 
 
 
Jag har sån jäkla tur att jag inte behöver ha det så. Visst, det är lika jäkla rörigt hos oss just nu som på bilden ovan, men det beror på den kommande flytten, inte på att sambon inte hjälper till. Han är grym på att göra sin del (och mer ändå) här hemma. <--Skryt, jag har fått värsta kapet!