Sånt som upptagit min tid

 
 
Jag har återfallit i Scrapbookingens våld. Därför har jag inte orkat prioritera bloggandet så mycket. Det är sjukt hur mycket som hinner ändras mellan varven när jag inte bryr mig om scrapbookingvärlden, men jag är "på't igen" så jag har lagt typ all min fritid på att häcka på forum och i gallerier med relaterade saker, och så har jag bott i Photoshop förstås också. Tagen ovan är bara snabbt ihopsvängd av random småsaker jag hittade, och sen blev jag inspirerad på riktigt och gjorde lite eget också. Typ såna här ramar t ex..
 
 
 
Och tjaa.. det återstår att se var prioriteringarna landar. Just nu är jag svinförkyld i alla fall, och vilar mer än något annat. Jag har jobbat hela helgen och igår var det bra nära en sjukanmälan men det blev ändå en kraftansträngning i slutänden, jag tyckte det var för kort varsel med tanke på hur många vi har att sätta in. Kommande dagar blir nog lugna just på grund av detta, för i helgen är det jobb igen så då behöver jag vara pigg igen.
 

Hoppsan jag scrappade lite

Det var evigheter sedan, men jag blev inspirerad och gjorde en liten layout på änglahunden Kero. Papper, ram, rosetter, text, stygn etc, allt har jag gjort själv , om någon undrade.
 

Hon är nog i katthimlen nu

Jag undrar vad som egentligen hände med vår lilla Zita.. hon försvann, och kom inte igen. Jag misstänker tyvär att räven tog henne, för hon visste mycket väl var hon bodde, men det springer räv här på vår gård var och varannan dag så det kan mycket väl ha blivit lunch en dag, hon hann ju ändå bli tio år och då är man kanske inte lika snabb längre... Men jag saknar henne verkligen <3 Nu har hon varit borta i ett par månader så nu vågar jag väl inte riktigt hoppas att hon ska återkomma heller utan nu känns det som att det mest realistiska är att hon är död.
(Och ja. Vi har självklart efterlyst och letat efter henne.)