Det blev en tant!

Idag blir hon sex år, min underbara lilla pärla, Heepa. Jag vet inte riktigt var tiden tagit vägen, jag tycker inte det var länge sedan hon var så här liten.. Men hon har hunnit med en hel del genom åren, en valpkull som nu blir fyra år och en massa lek och bus med olika kompisar har det blivit bland annat.
 
Chappo fostrade henne första året, därefter kom Fennel in i bilden och såg till att hon blev mamma, sen hade vi åtta lurvbollar som hon tog utmärkt hand om, där Airin skulle stanna egentligen,men ödet sa att Medina var den som skulle få vara kvar i stället. Övriga valpar har fått sina nya hem och har det bra idag, och Heepa lever vidare i dessa härliga hundar! Men än hoppas vi på att hon får flera fina år,hon är ju frisk och stark och pigg än.
 
Hon är väldigt speciell med sitt "pratande" så fort man pratar i telefon, sin förkärlek för att ta hand om allt litet och sin ögontjänar-personlighet-så fort det vankas godis så är hon väldigt på alerten, men däremellan är det ganska selektiv lydnad, haha. Men hon är underbar oavsett!  Vi gratulerar så klart syskonen också :)
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: